Neem contact met mij op

Ik ben erg druk deze dagen en ben niet zo vriendelijk als ik voorheen was. Ik ga op zoek naar een online gemeenschap die me kan helpen in die zin. Als ik de kans krijg, neem ik eerst contact met je op. Ik hoop je te ontmoeten!

Hallo

Mijn naam is Liv. Ik ben een kunstenaar, blogger en blogger, en momenteel een onderzoeker in kunst, design, fotografie en het internet. Ik ben momenteel in mijn junior jaar van een master's degree in de kunsten en kunst technologie, en ik heb het maken van mijn eigen werken online voor ongeveer 5 jaar nu.

Ik heb altijd al een liefde voor fotografie, vooral omdat ik graag experimenteren met verlichting, en hebben geprobeerd om beelden die een aantal nieuwe perspectieven van de dingen te tonen te creëren.

Ik begon te experimenteren met mijn kunst tijdens mijn studie architectuur, design en computerengineering aan de Universiteit Leiden. In 2013 ben ik begonnen met het lesgeven aan mezelf THUIS HTML en CSS, en was erg enthousiast om mijn projecten online te kunnen laten zien.

Opening Hours